Hoe moet je gebruikers toevoegen of verwijderen?

Handleiding

Indien je de administrator bevoegdheid hebt in Altura kan je zelf gebruikers toevoegen of verwijderen uit de bedrijfsomgeving.

Klik rechts boven op je gebruiker en vervolgens op instellingen. Klik vervolgens op "Organisatie instellingen". Hier zie je alle medewerkers die toegang hebben tot de Altura omgeving.

Medewerker toevoegen
Indien je een medewerker wilt toevoegen klik je op "Medewerker uitnodigen". Vul vervolgens het email adres van de medewerker in en selecteer de juiste rol/rollen. Klik daarna op versturen. De medewerker ontvangt nu een uitnodiging per email.

Rol aanpassen
Indien je de rol van een medewerker wilt veranderen klik je op de drie puntjes achter de naam van de medewerker en klik je op "Rollen aanpassen". Pas de rol aan en klik op "Aanpassen".

Medewerker verwijderen
Indien je een medewerker wilt verwijderen klik je op de drie puntjes achter de naam van de medewerker en klik je op "Gebruiker verwijderen". Vervolgens moet je bevestigen dat je de medewerker wilt verwijderen.