Hoe ontvang je dagelijkse update notificaties?

Handleiding

Om updates te ontvangen over aanbestedingen is het belangrijk om de notificaties goed in te stellen. Je ontvangt notificaties van aanbestedingen die je volgt, waar je een project voor aangemaakt hebt en nieuwe aanbestedingen die in jouw zoekprofiel vallen.

Om notificaties te ontvangen klik je op jouw profiel en ga je naar instellingen.

Vervolgens klik je op "notificatie-instellingen" en geeft je aan "Ja, ik ontvang dagelijks updates". Je ontvangt dan dagelijks een mail met daarin nieuwe aanbestedingen binnen je zoekprofielen, wijzigingen binnen aanbestedingen die je volgt en nieuwe uitspraken binnen aanbestedingsrecht.

Selecteer de zoekprofielen waarvan je notificaties wilt ontvangen.

Let op!
vergeet niet om na het selecteren van de zoekprofielen naar beneden te scrollen en op "wijzigingen opslaan" te klikken