Hoe zet je documenten in de documentenkluis?

Handleiding

In de documentenkluis kan je al jouw aanbestedingsdocumenten opslaan. Denk hierbij aan gunningsbesluiten, proposals en certificaten.

image-png-Mar-07-2024-08-51-09-9249-AM

De documentenkluis is te vinden in de projecten module. In de documentenkluis kan je mappen aanmaken door op de rechter muisknop te klikken en vervolgens op "Nieuwe folder". Zo kan je al je documenten netjes ordenen zodat ze makkelijk terug te vinden zijn. Na het aanmaken van de mappen kan je documenten uploaden door op de upload knop te klikken.

Optioneel

Je kan aangeven wat voor type bestand het is (bijvoorbeeld een certificaat, contract of gunningsbesluit).
image-png-Mar-07-2024-08-55-06-9062-AM
Let op! Sommige documenten zoals bijvoorbeeld certificaten hebben een officiële eind datum. Het is belangrijk deze datum in te vullen bij "geldig tot". Indien het certificaat niet meer geldig is kun je dit snel terugzien in de documenten kluis doordat er een waarschuwingssymbool staat bij de datum. Daarnaast kan je ook de afgifte datum invullen.
image-png-Mar-07-2024-09-00-14-3835-AM